Jaroslav Slámečka, spolumajiteľ pražiarne Candy Cane, barista, rozhodca na kávových súťažiach, bloger, energická osobnosť a asi nemusím spomínať, že človek, ktorý už dlhú dobu venuje svoj život výhradne káve. 

V tretej časti podcastu „roast different“ som sa s Jardom rozprával o jeho živote od strednej školy a čo ho vlastne priviedlo ku káve. Rozrozprával mi príbeh jeho pražiarne a prečo je jej spolumajiteľom z donútenia. Kedže sa stále venuje aj školeniu baristov, tak mi vysvetlil ako má vyzerať moderné espresso a čo všetko potrebujem k jeho príprave.

Aký ma Jardo názor na kávovú komunitu na Slovensku a čo mu vadí na komunite v Česku? Nahrávať tento podcast bola naozaj sranda, ale to všetko budete počuť aj sami o malú chvíľu.

Po podcaste kliknite určte na môj nový web: www.roastdifferent.com a určite aj na instagramový profil Jardovej pražiarne @candycanecoffee