Petr Holata, český barista, milujúci otec, divadelník, ale aj aktívna tvár českej kávovej scény. Prevádzkar slávnej pražskej cukrárne Alchymista, ktorá už za svoje pôsobenie zozbierala mnoho ocenení v rôznych rebríčkoch.

V dnešnom, o čosi dlhšom podcaste, sa budeme rozprávať nielen o jeho príbehu a 13-ročnom pôsobení v gastro sektore, ale povieme si aj niečo viac o kávovej asociácii, čo je jej hlavnou úlohou a aká je práca s jej členmi.

Venovať sa budeme aj aktuálnej situácii vo svete a aký má covid-19 dopad na kaviarnikov, pražiarov a aj celé gastro. Predstavíme si rôzne scenáre ako by mohli vyzerať dni po znovuotvorení prevádzok. Budeme sa musieť rozlúčiť s niektorými kaviarňami či menšími pražiarňami?

Archív podcastov nájdete na: www.roastdifferent.com a určite sledujte aj môj instagram @marioadamcik, kde pridávam zaujímavé ankety a všetky zákulisné informácie o podcaste.

Pokiaľ chcete sledovať aj môjho dnešného hosťa, tak ho nájdete ako @tatrysyn.