Podcast Ekonómia ľudskou rečou má novú moderátorku

Podcast Ekonómia ľudskou rečou má od februára novú moderátorku, stala sa ňou Jana Kubalová.

Zakladajúca spolumoderátorka Nikola Šuliková Bajánová si pre rodičovské povinnosti dáva od moderovania pauzu.

„Ďakujem Nikole za to, že sme spolu mohli rozbehnúť tento podcast, ktorý sa pravidelne umiestňuje na vrcholoch podcastových rebríčkov v kategórii biznis. Zároveň som rád, že sme sa dohodli s Janou a teším sa na spoluprácu,“ povedal zakladateľ projektu Ekonómia ľudskou rečou a spolumoderátor podcastu Martin Lindák.

„Veľmi sa teším na moderovanie podcastu Ekonómia ľudskou rečnou, pretože prináša témy každodenného života, ktoré nás ovplyvňujú,“ povedala Jana Kubalová.

Jana založila projekt Umenie utrácania, aby ukázala ľuďom, že so správne nastaveným rozpočtom vedia mať lepší život a splniť si sny. Jej vášňou je finančná gramotnosť, ktorú sa snaží podať čo najviac ľudsky.

Odoberajte podcast Ekonómia ľudskou rečou vo všetkých podcastových aplikáciách.

Dávid Tvrdoň
Dávid Tvrdoňhttps://davidtvrdon.com
Novinár, moderátor a špecialista na digitálne predplatné. Počas štúdia žurnalistiky pracoval v online marketingu. Od roka 2015 prešiel do denníka SME, kde sa venoval dátovej žurnalistike, technologickému spravodajstvu, produktovému manažmentu a neskôr digitálnemu predplatnému ako aj newslettrovej stratégii. Moderuje technologický podcast Klik.