Sajfa je ambasádorom súťaže Orange Podcast roka 2024

Ambasádorom druhého ročníka súťaže je Matej „Sajfa“ Cifra. Svojou tvárou a menom sa verejne spája s podcastmi, a preto sa zhostil úlohy ambasádorsky zastupovať aj súťaž Orange Podcast roka 2024.

Spoločným cieľom je nielen vytvárať záujem a povedomie o súťaži, ale tiež popularizovať podcasty a budovať podcastovú komunitu. Sajfu svet podcastov láka a fascinuje už dlhé roky, preto je rád súčasťou najväčšieho podcasterského projektu roka.

Čo je úlohou ambasádora

Budovanie komunity: Rozširovať komunitu o nových podcasterov a ich sledovateľov.

Popularizácia podcastov: Prepojiť svet podcasterov s ich publikom.

Oceňovanie najlepších: Vytvárať záujem a povedomie o súťaži.

Matej „Sajfa“ Cifra je populárny rozhlasový a televízny moderátor pôsobiaci viac ako 20 rokov v éteri Fun rádia. Sajfa je tiež najstarší slovenský youtubový vloger a influencer. Spoluzaložil podcastovú aplikáciu TOLDO, ktorá pomáha podcasterom s budovaním komunity a umožňuje jednoducho spoplatniť extra obsah. Milujúci otec Sáry a Šimona a aktuálne najčastejšie plus 1 manželky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej. A budúci úspešný podcaster.

Matej Ohrablo
Matej Ohrablohttps://58p.digital
Producent, zvukový inžinier a konzultant v oblasti audia a videa. Profesionálne venuje produkcii audia a videa už takmer desaťročie. Pracoval v SME, Aktualitách, Refresheri a spolupracoval s ďalšími slovenskými médiami. Produkoval mnohé z najpočúvanejších slovenských podcastov.