Po Bratislave začala jazdiť podcastová električka vďaka TSS GRADE, a.s. Cieľom je popularizácia najlepších slovenských podcastov

Od apríla do júla bude po koľajniciach Bratislavy premávať ružová podcastová električka. Bude jazdiť mestom v rámci trojmesačnej kampane počas hlasovania a vyhlásenia súťaže Orange Podcast roka 2024. Partnerom projektu je spoločnosť TSS GRADE, a.s.

Ružová podcastová električka má predstaviť širokej verejnosti súťaž, v ktorej sa vyhlasujú najlepšie slovenské podcasty. Zároveň chce vyzvať viac ľudí k hlasovaniu v súťaži, ktoré sa začne 27. mája.

“Veríme, že podcastová električka inšpiruje ľudí vyskúšať si počúvanie podcastov a pohodlne sa vzdelávať či zabávať počas cestovania. Zároveň chceme motivovať poslucháčov zapojiť sa do hlasovania v súťaži Orange Podcast roka 2024 a podporiť tak tvorcov najkvalitnejšieho obsahu,” vysvetlila Adriana Opáth, projektová manažérka súťaže. 

“Kto iný ako spoločnosť TSS GRADE, a.s., by mala priniesť električku, ktorá bude počas nasledujúcich troch mesiacov premávať na linkách bratislavskej MHD, a zároveň tým podporí súťaž Podcast roka 2024. Električkové trate budujeme v Bratislave už dlhé roky a prispievame tak ku skvalitneniu života všetkých obyvateľov a návštevníkov Bratislavy,” povedal Ivan Bednár, manažér HR v TSS GRADE, a.s.

Organizátori veria, že vďaka tomuto nezvyčajnému projektu sa podarí osloviť ešte viac poslucháčov a získať čo najreprezentatívnejšie hlasovanie v súťaži, ktorá oceňuje to najlepšie zo slovenskej podcastovej scény.  

Podcastová električka prepája online a offline svet s cieľom spropagovať rýchlo sa rozvíjajúce médium podcastov a predstaviť ich čaro všetkým, ktorí električku stretnú počas svojich každodenných ciest.

Podcastová električka od TSS GRADE, a.s. Zdroj: Bigmedia.

Jazda ružovou električkou sa tak stáva príležitosťou objaviť nové príbehy, rozhovory či vedomosti priamo počas presunu mestom.

Partner projektu TSS GRADE, a.s., vie, ako je dôležité mať kvalitnú infraštruktúru, aby naše cestovanie bolo pohodlné a spoľahlivé. Budovaním a údržbou koľajníc prepájajú technické zázemie s každodenným životom ľudí v meste.

Vďaka podcastovej električke sú kilometre, ktoré trávime každý deň na koľajniciach, nielen cestou z bodu A do bodu B, ale aj príležitosťou na objavovanie, učenie a zábavu.

Matej Ohrablo
Matej Ohrablohttps://58p.digital
Producent, zvukový inžinier a konzultant v oblasti audia a videa. Profesionálne venuje produkcii audia a videa už takmer desaťročie. Pracoval v SME, Aktualitách, Refresheri a spolupracoval s ďalšími slovenskými médiami. Produkoval mnohé z najpočúvanejších slovenských podcastov.