Rastislav Anguš je majiteľom zážitkovej reštaurácie 4 Sochy v Banskej Štiavnici. Vďaka svojim dlhodobým skúsenostiam privítal nejedného významného hosťa či prezidentku. V najnovšej epizode Podnicastu nám prezradí svoje začiatky v gastrobiznise, ako ho neustále „frflanie“ prinútilo otvoriť si vlastnú prevádzku a čo všetko obnáša prevádzkovanie reštaurácie.

Čo sa dozviete:

  • Je gastrobiznis pre každého? 
  • Prečo je gastro jedno z najťažších a najnevďačnejších biznisov? 
  • Na čo si treba dať pozor pri otvorení a prevádzkovaní zážitkovej reštaurácie?
  • Aké bolo obsluhovať prezidentku?

 

Okrem Spotify si môžete všetky naše epizódy vypočuť aj na podnicast.com alebo na Apple Podcasts a Google Podcasts.

Tato epizóda Podnicastu vznikla v podcastovom štúdiu Brept. Ak máte záujem o nahrávanie svojho podcastu, kliknite na www.brept.com.  Brept je štúdio, kde sú brepty povolené. Potom ich vystrihneme.

Ak nám chcete dať spätnú väzbu, máte nápad na zlepšenie alebo by ste v Podnicaste chceli počuť niečo konkrétne, napíšte nám na [email protected]

Ďakujeme, že ste s nami a počúvate Podnicast.

Support the show