Rastislav Anguš je majiteľom zážitkovej reštaurácie 4 Sochy v Banskej Štiavnici. Vďaka svojim dlhodobým skúsenostiam privítal nejedného významného hosťa či prezidentku. V najnovšej epizode Podnicastu nám prezradí svoje začiatky v gastrobiznise, ako ho neustále „frflanie“ prinútilo otvoriť si vlastnú prevádzku a čo všetko obnáša prevádzkovanie reštaurácie.
Čo sa dozviete:
- Je gastrobiznis pre každého?
- Prečo je gastro jedno z najťažších a najnevďačnejších biznisov?
- Na čo si treba dať pozor pri otvorení a prevádzkovaní zážitkovej reštaurácie?
- Aké bolo obsluhovať prezidentku?
Okrem Spotify si môžete všetky naše epizódy vypočuť aj na podnicast.com alebo na Apple Podcasts a Google Podcasts.
Tato epizóda Podnicastu vznikla v podcastovom štúdiu Brept. Ak máte záujem o nahrávanie svojho podcastu, kliknite na www.brept.com. Brept je štúdio, kde sú brepty povolené. Potom ich vystrihneme.
Ak nám chcete dať spätnú väzbu, máte nápad na zlepšenie alebo by ste v Podnicaste chceli počuť niečo konkrétne, napíšte nám na [email protected].
Ďakujeme, že ste s nami a počúvate Podnicast.