Pokračovanie PREMIUM VIDEA nájdeš TU 👉 https://www.startitup.sk/najbrutalnejsi-rozhovor-o-znamych-vrahoch-na-stope-a-vrazedne-psyche-na-jednom-mieste/

Relácia Na Stope je známa hlavne tým, že v nej moderátor Ivan Mego rieši všetko, čo sa týka zločinu. Na Slovensku v posledných dňoch rezonovala brutálna vražda 48-ročnej Patrície, ktorej zdevastované telo našli v bratislavskom byte na Prievozskej ulici. Z vraždy, pri ktorej vrah vyrezal z hrude obete srdce a ďalšie orgány, vložil ich do vedra, vyrezal tiež kus líca a stehna, obvinili Jozefa Hanuska alias Kuchára Jožka.

Ten je zhodou okolností synom muža odsúdeného na trest smrti Štefana Pantla alias Bratislavského škrtiča. Keď sa táto informácia prevalila, ľudia začali o téme hovoriť ešte viac. Špekuloval sa o tom, či môže syn vraha mať vrodenú predispozíciu na vraždenie. K téme sa okamžite začali vyjadrovať mnohí odborníci, no jeden z nich vyčnieval.

Je ním forenzný psychiater známy z podcastov Vražedné psyché Svetozár Droba. Ten sa forenznej psychiatrii venuje 60 rokov a pamätá si aj na bratislavského škrtiča Štefana Pantla.

Muž, ktorý robil posudky najobávanejších vrahov na Slovensku vysvetlil, prečo Štefan Pantl vraždil, či je vražda geneticky prenosná z otca na dieťa a aj to, ako sa takáto porucha odhaľuje.

Pre viac videí z kriminálneho a politického prostredia sleduj ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Na Stope s Ivanom Megom.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk