V rámci tohto dielu privítame Lucku Kaplánovú, zakladateľku značky prírodnej kozmetiky MUSK – Mydlárne u slečny Kaplánovej.

S Luckou sa budeme rozprávať najmä o tom, aká bola jej cesta od chemičky k podnikateľke v oblasti výroby prírodnej kozmetiky. Môžete sa tešiť na inšpiratívne rozprávanie s praktickými tipmi, ktoré Lucke pomohli povýšiť svoju vášeň na podnikanie.

Lucka sa s nami podelí o jej pohľad na to:

– Aké špecifiká má podnikanie v oblasti prírodnej kozmetikyAko zvládnuť dvojitý život – prechod zo zamestnania k podnikaniu.

– Čo bolo pre ňu v začiatkoch najťažšie a ako sa jej podarilo vytrvať na tejto ceste.

– Ako zvládnuť multitasking, t.j. výrobu, marketing, logistiku a všetko potrebné k fungovaniu.

O Lucke Kaplánovej

Lucka je vyštudovaná chemička, ktorú uchvátil proces výroby mydla tradičným spôsobom z prírodných surovín. V súčasnosti stojí za úspešnou značkou MUSK – Mydláreň u slečny Kaplánovej, v ktorej portfóliu sú prírodné dizajnové mydlá, tuhé šampóny ako aj ďalšie doplnky. Cieľom Musku je robiť veci jednoducho a zrozumiteľne. Aby každý rozumel zloženiu, vedel presne čo jeho mydlo obsahuje aj bez použitia slovníka.

Lucka je mydlárkou s vášňou k akejkoľvek tvorivej činnosti, ktorá ju sprevádza počas celého života. Svoju vášeň v priebehu niekoľkých rokov povýšila na viac ako koníček, na úspešné podnikanie.

Viac o MUSK-u a Lucke nájdete aj na ⁠www.musk.sk