Mafiánsky boss Mikuláš Černák bol veľmi pokojný, pokorný a slušný. Ostatní väzni majú podľa školiteľa psychológie pred niekdajším bossom slovenského podsvetia rešpekt. „Nie je to rešpekt zo strachu, ale preto, že je taká osobnosť, ktorá rešpekt vzbudzuje,“ povedal v relácii Na Stope s Ivanom Megom Miroslav Buľovský.

Medzi ľuďmi, s ktorými za múrmi väzenskej nemocnice pracoval, bol aj muž, ktorý je stíhaný za to, že v novembri 2008 vošiel v Limbachu do domu advokáta Ernesta Valka a zastrelil ho. Jozef Radič, obvinený z tejto vraždy a tiež právoplatne odsúdený za bankové lúpeže spáchané v maskách Arnolda Schwarzeneggera a Václava Klausa, je podobne ako Mikuláš Černák pomerne varovaný človek. Aj o tom, ako sa Jozef Radič správal v spoločnosti niekdajšieho bossa, porozprával v štúdiu Na Stope školiteľ Miroslav Buľovský.

Iný pohľad na správanie vyslovil pred moderátorom Ivanom Megom v súvislosti s mužom odsúdeným na doživotie za vyvraždenie vietnamskej rodiny v roku 1994 Viliamom Hauserom.

Spomínaní muži však neboli jediní, s ktorými sa za múrmi slovenských väzníc Miroslav Buľovský stretol. V relácii prehovoril aj o známej vrahyni Judite, ktorá ako 16-ročná v máji 2019 v žilinskom byte dobodala na smrť svojho spolužiaka Tomáša.

Prečo sa a za akých okolností sa Miroslav Buľovský so známymi väzňami stretol? Ako sa správali a aké sú prognózy ich prípadného prepustenia na slobodu, sa dozvieš v najnovšom vydaní relácie Na Stope s Ivanom Megom

Pre viac videí z kriminálneho a politického prostredia sleduj ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Na Stope s Ivanom Megom.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk