Boj proti dvojakej kvalite potravín, ktoré do európskej diskusie pred siedmimi rokmi prinieslo Slovensko, prinútil výrobcov potláčať regionálne chuťové špecifiká, hovorí riaditeľ Slovenského združenia pre značkové výroby Ľubomír Tuchscher. Zjednocujú sa receptúry, výroba potravín sa centralizuje, čo z nej odstriháva lokálnych dodávateľov.

_________

Budeme radi za Vašu spätnú väzbu, otázky alebo komentáre, ktoré nám môžete posielať na adresu [email protected]

Odoberajte denný newsletter portálu EURACTIV Slovensko a získajte aktuálne spravodajstvo z EÚ každý pracovný deň na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠euractiv.sk/newsletter-2⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

EV 166/26/EPP 

7. ročník, č. 53/2024