Keď sa povie España, väčšina ľudí si automaticky predstaví more, sangriu, tapas, hlučných a rýchlo rozprávajúcich Španielov, slnko, flamenco… a dalo by sa pokračovať. 🙂 A keď tu istý čas pobudnete, zistíte, že vyššie spomenutý kolorit je dokonale pravdivý. Španielsko však skrýva ešte oveľa viac!
Volám sa Kika, som lektorka španielčiny a v tomto podcaste s vami zdieľam môj pohľad na život v Španielsku. V jednotlivých epizódach sa dozviete rôzne zaujímavosti a pikošky o živote tu, ale tiež praktické tipy, ktoré stopro využijete pri vašej najbližšej ceste do tejto nádhernej krajiny.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 16. 10. 2022 info

Priemerná dĺžka epizódy je 10 minút

Epizódy

Španielska dedina - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Keď sa povie España, väčšina ľudí si automaticky predstaví more, sangriu, tapas, hlučných a rýchlo rozprávajúcich Španielov, slnko, flamenco... a dalo by sa pokračovať. :-) A keď tu istý čas pobudnete, zistíte, že vyššie spomenutý kolorit je dokonale pravdivý. Španielsko však skrýva ešte oveľa viac! Volám sa Kika, som lektorka španielčiny a v tomto podcaste s vami zdieľam môj pohľad na život v Španielsku. V jednotlivých epizódach sa dozviete rôzne zaujímavosti a pikošky o živote tu, ale tiež praktické tipy, ktoré stopro využijete pri vašej najbližšej ceste do tejto nádhernej krajiny.

Španielska dedina je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Ľudskosť, Rozhovory so Šimonom, CHOĎ DO..., Break the Rules podcast s Nikou Vujisić, Nočná Šichta.