Peter Fuchs

Vyštudovaný ekonóm zo Skalice Peter Fuchs považoval kedysi networking za veľmi neefektívny, dnes sa angažuje v niekoľkých biznis kluboch a odporúča ho ako skvelý nástroj na získavanie klientov, obchodných partnerov, kontaktov, ale aj priateľstiev, či športových kamarátov.

Po revolúcii pracoval rok ako ekonóm v rakúskej firme, kde sa dostal k výrobe pečiatok a kancelárskych potrieb a začal podnikať. Dnes je v biznise 33 rokov, prakticky v tej istej oblasti a to sú kancelárske potreby , školské potreby – od pečiatok cez reklamné predmety, tlač až po komplexné vybavenie kancelárií a nábytku. Má sieť predajní papiernictvá , aj eshop, najviac ho na tom baví práca s ľuďmi – má 15 zamestnancov, mnohí sú u neho desiatky rokov.

Podniká s manželkou a spoluprácu si pochvaľuje. Majú dohodu, že keď nemusia, nenosia si prácu domov. Dvaja synovia sa zatiaľ nechystajú prebrať firmu a nechce ich nútiť, lebo je to náročné. Ventiluje sa športom, robil hokej, futbal, dnes cvičí , hrá tenis a hlavne golf.

Patril do prvej podnikateľskej generácie, takže sa nemal od koho učiť a učil sa na vlastných firmách, mladým podnikateľom by preto odporučil, aby si veci viac premysleli, než sa do biznisu pustia.

SLEDUJTE NÁS

Instagram: https://https://www.instagram.com/butterfly_effect_podcast/

Facebook: https://www.facebook.com/bbeffect

YouTube: https://www.youtube.com/@ButterflyPodcast/

Webová stránka: https://bb-effect.sk

Podcast: https://butterflyeffectvbiznise.podbean.com

Prihláste sa na odber našich podcastov na YouTube, Apple Podcasts a Spotify. Je to zadarmo.

Ak sa vám podcast páčil, napíšte nám peknú recenziu a dajte nám 5* hviezdičiek. 🙂🙏🏼

SPONZOR DNEŠNEJ EPIZÓDY:

BOARD | board.sk

#butterflyeffect #butterflyeffectpodcast #podcast