Jeffrey Epstein viac ako 20 rokov sexuálne zneužíval neplnoleté dievčatá. Do verejného tajomstva a schémy sexuálneho vykorisťovania zapojil desiatky ľudí, žien aj mocných mužov. Celé roky na nich zhromažďoval pomocou fotografií a kamier kompromitujúci materiál. Média aj naďalej odhaľujú stále nové fotografie, aby ukázali kto všetko sa s ním kamarátil. Donald Trump, David Copperfield, Harwey Weinstein, princ Andrew. A proti nim stoja len svedectvá žien. Sú to modelky z východnej Európy, ktoré boli v čase skutku chudobné dievčatá z problémových rodín. Tvrdia, že boli zneužité a zmanipulované. Ale bude im niekto veriť? Ktorí ďalší známi muži, miliardári, filmári a celebrity, si užívali na ostrove a v lietadle s Eppiho neplnoletými sexuálnymi otrokyňami?

CREDITS: Námet a dramaturgia: Diana Kacarová | Hlas: Martin Kaprálik | Zvuková produkcia: Miroslav Baričič | Podcast produkcia: Simona Mičová

*Nasledujúci príbeh vychádza z verejne dostupných informácií a oficiálnych zdrojov, ktoré sú spracované do beletrizovanej podoby a preto okrem faktických informácií obsahuje aj tvorivé prvky dotvárajúce celkový príbeh.