Jana Szokolayová

Rodená Bratislavčanka, ktorá prežila veľa času v zahraničí, sa označuje za dieťa šťasteny, hoci zažila aj vyhorenie a krach firmy. Po novembri 89 sa ako študentka architektúry z postkomunistickej Európe dostala na dva semestre do Benátok i do Viedne, bola aj v New Yorku. Vo Viedni na univerzite hosťovala dva mesiace Vivien Westwood, od ktorej sa mala možnosť učiť. Vo Viedni ostala 10 rokov a vydala sa za Slováka, ktorý tiež vyštudoval architektúru, Neskôr sa vrátila na Slovensko, aby rozbehla obchodný dom Alizé. Vedela anglicky aj taliansky a na Slovensko priniesla značky ako GUCCI, Versace, či Gianfranco Ferré. Robila to viac ako 13 rokov, ale hoci ju práca veľmi bavila, vyhorela. 

S bratom preto odišli na 2 mesiace do Indie, kde ju oslovila ajurvéda. Doniesla odtiaľ Indov a otvorila prvú indickú ajurvédsku reštauráciu, neskôr ešte druhú reštauráciu a kaviareň. Počas covidu skrachovala, hoci predala aj dom na Kolibe, aby všetko zachránila. 

Dnes má vlastnú módnu značku Adoree. Šila kvalitné biele košele pre ženy, potom vymyslela voľné nohavice na jogu a letné kolekcie. Teraz otvára s bratom ajurvédske centrum v Ivánke pri Dunaji.  

Do networkingu sa dostala cez syna, ktorý robí postprodukciu pre podcasty Butterfly Effect v biznise. Vypočula si všetky podcasty a sama sa stala členkou. Dáva jej to mentálny reset a inšpiráciu. Jej snom je žiť pri mori.

SLEDUJTE NÁS

Instagram: https://https://www.instagram.com/butterfly_effect_podcast/

Facebook: https://www.facebook.com/bbeffect

YouTube: https://www.youtube.com/@ButterflyPodcast/

Webová stránka: https://bb-effect.sk

Podcast: https://butterflyeffectvbiznise.podbean.com

Prihláste sa na odber našich podcastov na YouTube, Apple Podcasts a Spotify. Je to zadarmo.

Ak sa vám podcast páčil, napíšte nám peknú recenziu a dajte nám 5* hviezdičiek. 🙂🙏🏼

SPONZOR DNEŠNEJ EPIZÓDY:

Zuzana Šuplatová | virtuálna asistentka

#butterflyeffect #butterflyeffectpodcast #podcast