Sleduj @zdravieavyzivaonline na sociálnych sieťach: 

https://linktr.ee/monikakolar

https://www.instagram.com/zdravieavyzivaonline/

O čom sa budeme rozprávať: 

  • Prečo laktózová intolerancia vlastne vzniká a ako je možné, že ju má viac ako polovica ľudí na planéte? 

  • Prečo je normálne, že dvaja ľudia s laktózovou intoleranciou môžu tolerovať úplne iné potraviny?

  • Prečo bezlaktózové mliečne výrobky chutia sladko?

  • Aké potraviny a doplnky stravy majú pri laktózovej intolerancii zmysel? 

  • A hlavne: čo robiť a ako nespanikáriť, keď ti diagnostikujú laktózovú intoleranciu a ty zrazu máš pocit, že sa navždy musíš rozlúčiť s triliónom mliečnych potravín, ktoré ti predtým robili radosť? 

Vďaka, že počúvaš! Veľmi si vážim tvoju podporu – každý odber, hodnotenie alebo like mi pomáha tvoriť a prinášať ti ešte lepší obsah. 

Informácie v tomto podcaste nenahrádzajú odbornú lekársku starostlivosť alebo kvalifikovanú individuálnu konzultáciu s klinickým nutričným terapeutom.