Pri práci na prípade vraždy Cynthie Simsik z Veľkého Medera, ktorej telo našli po piatich dňoch pátrania zabalené v igelite v dome, v ktorom bývala, narazil reportér Ivan Mego na iný prípad z Veľkého Medera. Ten sa stal 12. júna 2018 v dome na Komárňanskej ulici.

Práve tam okolo 16:00 našli telo mŕtvej ženy. Jej meno je Szilvia Magyarics a v čase smrti mala 40 rokov.

Čo sa stalo?

Roky bola predavačka v obchode s vínom a sirupmi, svoj život sa však rozhodla zmeniť. Necelé dva mesiace mala otvorenú kaviareň v blízkosti známeho termálneho kúpaliska vo Veľkom Mederi. Nakupovala zariadenie do kaviarne, začínala akoby novú etapu života, veľmi sa tomu tešila. Reč je o Szilvii Magyarics z Veľkého Medera.

V osudný deň ráno odviezla deti do školy. Dcéru na základnú školu, syn navštevoval gymnázium. Ešte sa s dcérou dohodla, že sa pôjdu poobede spolu kúpať, tak si predtým, než išla do svojej novej kaviarne, odbehla kúpiť plavky. Všetko toto sa udialo pred deviatou hodinou ráno.

Manžel podnikal, Szilvia sa tešila z novej kaviarničky s terasou, deti boli zdravé, išla jej jednoducho karta.

Pre viac videí z kriminálneho a politického prostredia sleduj ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Na Stope s Ivanom Megom.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk