Turisticko-horolezecký podcast o inšpiratívnych miestach na Slovensku aj vo svetových veľhorách. Či si skúsený horal a hľadáš inšpiráciu kam vyraziť, alebo začiatočník, ktorý potrebuje poradiť s výstrojom či tréningom, alebo kaviarenský povaľač, čo si rád vypočuje príbehy z najkrajších svetových hôr, tento podcast je tu pre teba. Ktovie, možno dnes aj vďaka nám objavíš ten ideálny vrchol pre seba.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 16. 8. 2024 info

Priemerná dĺžka epizódy je 37 minút

Epizódy

episode thumbnail

Neznáma Orava: 10 vrcholov, ktoré musíš spoznať

V tejto časti ťa zoberieme na túru, pri ktorej stratíš dych nielen z námahy, ale aj z výhľadov! Schválne sme…

V tejto časti ťa zoberieme na túru, pri ktorej stratíš dych nielen z námahy, ale aj z výhľadov! Schválne sme…

To je vrchol! - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Turisticko-horolezecký podcast o inšpiratívnych miestach na Slovensku aj vo svetových veľhorách. Či si skúsený horal a hľadáš inšpiráciu kam vyraziť, alebo začiatočník, ktorý potrebuje poradiť s výstrojom či tréningom, alebo kaviarenský povaľač, čo si rád vypočuje príbehy z najkrajších svetových hôr, tento podcast je tu pre teba. Ktovie, možno dnes aj vďaka nám objavíš ten ideálny vrchol pre seba.

To je vrchol! je zaradený do kategórie Voľný čas, Koníčky.

To je vrchol! je zaradený do kategórie Voľný čas. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Poďme spolu lietať, letecký podcast - pozri ja už letím, GIRLS GONE WILD-CAST, Na dúšok s Petkom, Pod svojou strechou.