V piatej epizóde podcastu Za stolom sme sa rozprávali so Silviou Horeckou, ktorú možno poznáte podľa názvu jej veľmi úspešného blogu Terapia jedlom. Silvia študovala biochémiu a potravinové tovaroznalectvo v Taliansku. Zaoberá sa vplyvom stravy na procesy v tele, naše celkové zdravie a tiež na zostavovanie jedálničkov pri veľmi špecifických situáciách, rôznych ochoreniach alebo kombináciách ochorení.

🔎 V tejto epizóde sa dozviete:

  • Ktoré potraviny sa oplatí kupovať v BIO kvalite a ktoré nie
  • Či sa dajú kvalitné potraviny nájsť aj v bežných supermarketoch na Slovensku
  • Ako vyzerá bežný jedálniček Silvie Horeckej

Pozývame vás vypočuť si rozhovor plný užitočných rád o výžive, nákupoch potravín a zdravom životnom štýle. Zistite, ako môžete zlepšiť svoje zdravie pomocou správneho výberu potravín.

Ďakujeme, že nás počúvate, a prajeme príjemné počúvanie! 🎉
🎙️ Podcast ZA STOLOM vám prináša ONRECORD.
Platforma originálnych podcastov, ktorá ponúka autentické príbehy a rozhovory so zaujímavými osobnosťami.

📸 Sledujte nás na Instagrame
📸 PODCASTER a HOSTIA
https://www.instagram.com/thetolerantcook/
https://www.instagram.com/terapiajedlom/

🎧 | OSTATNÉ PLATFORMY
Spotify
Apple Podcasts
Youtube

#ZaStolom #ONRECORD #Podcast #Výživa #SilviaHorecká #BIO #TerapiaJedlom #onrecord