Začínal v reštaurácii na miestnom kúpalisku. Následne sa naskytla možnosť zbierať skúsenosti
v novovznikajúcich hoteloch na Štrbskom plese v hoteli Kempinski High Tatras a v hlavnom meste. Odtiaľ sa presunul do Belgicka v rámci hotelovej siete, kde pôsobil a zdokonalil si znalosť európskej kuchyne. Ďalšou zastávkou bola svetová gastronomická mekka Londýn, ktorá mu naplno otvorila nové obzory a ponúkla skúsenosti pracovať po boku najlepších. Salzburg bola netradičná zastávka
s netradičným konceptom od Redbullu v reštaurácii Hangar 7, ktorá významne obohatila jeho kúchárske zručnosti. Po rokoch života v zahraničí sa Daniel vrátil späť domov na Slovensko a momentálne je dušou reštaurácie ECK.
| Hosť: Daniel Tilinger (šéfkuchár).
| Moderuje: Eva Pribylincová.
| Rubriku Doma je doma pripravuje Slovenský rozhlas, Rádio Slovensko, SRo1. Každú nedeľu po 14:30.
powered by