Mojím dnešným hosťom je Miki Plichta, ktorý je jednou z najvýraznejších postáv na slovenskom Linkedine. Preto sa aj značná časť našej debaty točila o Linkedine, kto každý by na ňom mal byť a ako sa tam dá v dobrom slova zmysle vytŕčať z radu. A to aj v prípade, že si na chlieb zarábaš trebárs aj ako zvárač.

S Mikim sme tiež hovorili o tom ako s odstupom času vníma svoje presťahovanie z Bratislavy do Košíc a o tom, ako už šiestykrát absolvoval 40-dňový veľký post bez mäsa a alkoholu. 
Na záver nechýbajú ani Mikiho konkrétne tipy ako sa zlepšovať. Tu si môžeš pozrieť Mikiho web a tu sa s ním môžeš spojiť na Linkedine.

Budem vďačný za každý follow alebo lajk na Facebooku, Instagrame, Linkedine alebo si pozri môj youtube kánal.

Priniesol ti tento podcast niečo hodnotné? Namotivoval ťa k niečomu, čo si dlho odkladal/a alebo ťa prinútil zamyslieť sa nad tým kým si a kým môžeš byť?

Ak áno, prosím pozdieľaj to s niekým vo svojom okolí. Možno aj on/ona práve teraz potrebuje nakopnúť, inšpirovať, povzbudiť. Spolu tak môžeme doslova meniť svet. Možno nie celú planétu, ale celý svet jednému človeku. Za tých pár sekúnd to stojí, no nie?
www.zlepsujsa.sk