Lucia vyštudovala Ekonomiku a manažment medzinárodného podnikania na Paneurópskej Vysokej Škole. Po pobyte v Belgicku a krátkych cestách po Európe videla možnosť, ako sa môže realizovať aj na Slovensku. Využila príležitosť diery na trhu a začala so svojimi spoločníkmi vyrábať francúzsku pochúťku, makarónky. Jej cukráreň Lucette je na trhu už deväť rokov. Nezostala len pri makarónkach a dnes ponúka rôzne tortičky, tartaletky, cheesecaky, slovenské klasiky ale aj vaječné koňaky, slaný karamel, keksíky, či vlastné ríbezľové víno. Lucette prináša radosť a chvíľku pohody s výborným dezertom mnohým verným aj novým zákazníkom. Aké koláče mala Lucia na vlastnej svadbe? Poďte si vypočuť podcast Doma je doma s Evou Pribylincovou.
Rubriku Doma je doma pripravuje RTVS – Slovenský rozhlas, Rádio Slovensko, SRo1. Každú sobotu po 16. hodine.
powered by