Vítam vás pri podcastoch z dielne Junior Handling klubu Slovensko. Moje meno je Nikol Pisoňová a v spolupráci celého klubu, by som vám v nasledujúcich epizódach priblížila súťaž junior handling a jeho zákulisie. Okrem toho budete mať možnosť vypočuť si zaujímavé rozhovory s veľkými menami zo slovenskej ale aj svetovej kynológie. Spoznáte tak posudzovateľov a bývalých reprezentantov z úplne iného uhla pohľadu.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 18. 6. 2021 info

Priemerná dĺžka epizódy je 32 minút

Epizódy

Junior handling Klub Slovensko - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Vítam vás pri podcastoch z dielne Junior Handling klubu Slovensko. Moje meno je Nikol Pisoňová a v spolupráci celého klubu, by som vám v nasledujúcich epizódach priblížila súťaž junior handling a jeho zákulisie. Okrem toho budete mať možnosť vypočuť si zaujímavé rozhovory s veľkými menami zo slovenskej ale aj svetovej kynológie. Spoznáte tak posudzovateľov a bývalých reprezentantov z úplne iného uhla pohľadu.

Junior handling Klub Slovensko je zaradený do kategórie Deti a rodina. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Otcovia v plienkach, DIGITÁLNI RODIČIA, Mama Gang, Rozprávky SME, Rozprávky od Lucinky.