Život je príliš krátky na to piť zlú kávu a milovať len jednu ženu <3 Pražiar a amatérsky ultrabežec Matej Hamran, majiteľ Spaceship Roastery. S peknou bradou a dobrou kávou sme si pokecali vyše hodinky. Prečo chutí napražená káva po 3 týždňoch lepšie ako po 3 dňoch? Čo je to refraktometer?Prečo je ku káve dobrý banán?Čo je to akrylamid v káve? Aká káva chutí najviac Slovákom? A čo dlhé behy? Čo robiť ak sa vám ošúchavajú bradavky? Všetko sa dozviete v tomto diely COFFEE 3:00 Matej Hamran - pražiar a ultrabežec 4:00 Spaceship roastery 6:40 Neznášam behať ráno 9:00 Ako začať pražiť kávu / small batch 13:00 Kofeín v káve, vieme koľko ho pijeme? 17:00 Super tajná potravina k behu 27:00 Čo je Cupping 30:00 Ako urobiť fakt dobré espresso 33:00 We speak in English bububu, if you dont like skip this 😀 35:00 Otázky od vás z instagramu ku káve 42:00 Zaujímavá otázka ako ice-breaker - Čo je to Láska 😀 -------------------------------------------------------------- RUN 44:00 Káva a beh 47:00 Tréning bežca 50:00 Prečo je “ľahšie” zabehnúť pomalých 100km ako rýchly 40km maratón 55:00 Bol si kedysi tučný? 1:01 Chyba - behať tú istú trasu a v rovnakom tempe 1:11 Chleba s nutellou 1:13 Mal som pri behu halucinácie 1:20 Regenerácia Mateja a jeho top kávu si objednávajte a sledujte na https://www.spaceship.sk/ Instagram https://www.instagram.com/spaceship.roastery/
powered by