Príležitosti, ktoré si neuvedomuješ, nevyužiješ…

Pokiaľ chceš viesť zdravý, naplnený život a neustále napredovať, je potrebné aby si využíval príležitosti. Keď sa nad tým zmyslíš, každý deň je nová príležitosť. A nie len každý nový deň, ale každé jedlo je príležitosť starať sa o seba. Každé video, ktoré pozeráš, podcast ktorý počúvaš, každá minúta je príležitosť spraviť niečo inak, možno lepšie.

Nie je však možné postrehnúť každú jednu príležitosť na zmenu k lepšiemu, ktorá sa ti v živote naskytne. Je však podstatné, koľkých príležitostí sa chytíš. Nečakaj len na tie veľké, do očí bijúce momenty ako ponuka vysnívanej práce alebo keď padneš na dno a nemáš inú možnosť ako niečo so sebou robiť. Tie sa nevyskytujú častoň a tiež už môže byť neskoro v tom momente niečo robiť.

Zameraj sa na príležitosti, ktoré sa vyskytujú denne, akými sú jedlo ktoré ješ, koľko a ako sa hýbeš, čomu venuješ pozornosť, čas a energiu. Stráž si svoje myšlienky.

Na záver, nie je podstatné koľko príležitostí ti unikne, ale koľko ich využiješ.

Kurz o výžive sa bude spúšťať v priebehu novembra 2021. Zatiaľ si pozrite prezentáciu o výžive, ktorú nájdete tu (stačí vyplniť krátky dotazník a link sa vám ukáže po odoslaní.) https://forms.gle/f1EQ9cA8QpUwsRKa8

Strategická konzultácia: https://sk.danweiss.eu/strategicka-konzultacia/

Prihláška k online koučingu: https://sk.danweiss.eu/transformacia

Facebook skupina: https://www.facebook.com/groups/803033073180211/

Otázky posielajte na [email protected].

Zbierka vegánskych receptov a ďalšie materiály na stiahnutie zdarma nájdete na https://www.danweiss.eu/links