Gastronómiu považuje za umenie okamihu, varí poctivo a s dôrazom na remeslo. Na konte má niekoľko ocenení, nedávno získal 2. miesto v gastronomickej súťaži Bocuse d´Or Slovakia. Jeho kulinárske umenie ohromilo porotu a čoskoro očarí aj Košičanov. Šéfkuchár Jozef Hromják nám dovolil nazrieť do vlastnej kuchyne, vypočujte si podcast Rádia Košice, ku ktorému odporúčame aj niečo dobré pod zub 🙂

Zaujímavé príbehy originálnych východniarov i ľudí, ktorí sú s východom spätí rôznymi spôsobmi. Relácia NA VÝCHODE NIEČO NOVÉ reaguje na aktuálne spoločenské témy a v Rádiu Košice vychádza každú stredu a nedeľu po 10.00 hod. Autorkou je redaktorka Kiwa, ktorej môžete poslať tipy na hostí aj vy, napíšte na [email protected]