Matúš Strnisko v ringu lepší ako Mexičan Romero, no ďalej išiel jeho súper. Smutná prehra nášho pästiara za zeleným stolom.
🥊Ako vidí naša delegácia nešťastný zápas s Mexičanom? Vypočujte si, ako posudzovatelia otočili zápas, ktorý mal vyhrať Matúš Strnisko. O definitíve rozhodli v štýle “o nás bez nás”.
🥊Zlatá medaila bola prvýkrát zo zlata! Prekvapení? Dozviete sa všetky pikošky z Majstrovstiev sveta AIBA 2021 v boxe. Tie sa konali v Belehrade v Srbsku od 25. októbra do 6. novembra. O účasti našej výpravy zo Slovenska hovoria reprezentačný tréner Pavel Hlavačka a boxer Matúš Strnisko.
🥊Úvodný ceremoniál za účasti hviezd, akými sú Roy Jones Jr., Srbský herec Milos Bikovic, medzinárodný herec Said Taghmaoui, dvojnásobný AIBA World champion Roberto Cammarelle a nemecký boxer Zeina Nassar, si pozeralo asi 10 tisíc divákov. Účasť potvrdilo približne 500 boxerov.

Najnovšia epizóda podcastu Polčas na telku prináša viacero zaujímavých odpovedí.
Koľko kategórií na Majstrovstvách sveta bolo?
Ako sa mení taktika v zápasoch?
Aké boli peňažné odmeny na majstrovstvách?
Musia chodiť slovenskí boxeri do práce?
Čo sa stane, ak dá niekto protest proti výsledku?
Andrej Csemez alias Bandi nevycestoval, prečo?
 #box #boxer #AIBA #slovenskaboxerskafederacia #worldboxingchampionship #matusstrnisko #romero #boxing #bandi #orangetv #fortunask #fortuna #podcast