Keď sa dlhoročná skautka a spoluzakladateľka Montessori škôlky v Bratislave Dáša Cingálková chcela so svojou dcérou rozprávať o jej tele a intímnych zónach, zistila, že v slovenčine žiadna taká kniha pre deti neexistuje.

Rozhodla sa preto kontaktovať autorku bestselleru „My body belongs to me“ s návrhom, že ju preloží do slovenčiny. Kniha „Moje telo patrí mne“ vyšla len nedávno, no jej odkaz a obsah je tak dôležitý, že sa k nám tip na Dášu ako hosťku dostal nezávisle z viacerých strán. Pozvali sme ju, aby sme sa rozprávali o tom, ako s deťmi komunikovať o ich tele, intímnych zónach, ako ich učiť rozoznať, keď sa im deje niečo nepríjemné, prečo sú tajomstvá nebezpečné a ako komunikovať hranice tela našich detí s blízkym a vzdialenejším okolím.

Dáša okrem prekladu kníh vytvorila aj seminár pre rodičov a deti o hraniciach tela, súhlase, ktorý je zameraný na prevenciu sexuálneho násilia na deťoch. Tento diel je nabitý dôležitými informáciami, konkrétnymi príkladmi aj úprimnými výbuchmi smiechu.