Big Bear’s Backyard Ultra 2022

Túto epizódu chcem venovať čisto pre preteky Big Bear Backyard Ultra, ktoré sa konali minulý víkend, čiže 22. apríla 2022. O Backyarde sme sa rozprávali už viac krát ale nikdy nie poriadne. Preto chcem touto epizódou uzavrieť tohtoročný backyard a spolu s mojimi hosťami zhodnotil, aké to vlastne bolo a čo sa tam dialo.

IG: https://www.instagram.com/bigbearsbackyardultra/
FB: https://www.facebook.com/bigbearbackyard
WEB: https://www.bigbearbackyard.com

Miloš Pintrava – Organizátor

Mojím prvým hosťom v tejto epizóde je samotný organizátor pretekov Miloš Pintrava, s ktorým som sa rozprával o tom, kde sa prvý krát stretol s týmto konceptom, prečo začal organizovať backyard na Slovensku a čo všetko zahŕňa organizácia týchto pretekov. Tiež sme sa dostali ku globálnej súťaži v Backyarde a ďalším zaujímavým témam.

FB: https://www.facebook.com/milos.pintrava

Silvia Slezáková – Support

Organizovanie ultramaratónskych podujatí by ale nemohlo fungovať bez dobrovoľníkov a ich pomocou. Či už s organizačnými záležitosťami alebo s podporou  bežcom na trati. So Silviou som sa rozprával o tom, čo všetko zahřňa podpora pre bežcov na Backyarde, ako dlho je potrebné stráviť na nohách a prečo ju baví dobrovolníčiť na podobných akciách.

IG: https://www.instagram.com/silviaslezakova/

Martin Hatala – Víťaz

S Martinom som sa rozprával o jeho predchádzajúcich ultra bežeckých skúsenostiach, s akým cieľom sa na preteky prihlasoval a hlavne ako sa počas svojich tridsiatich piatich hodín cítil. Tiež prezradil, čo bolo preňho najťažšie.

IG: https://www.instagram.com/martinhattala/

LAJF Podcast

IG: https://www.instagram.com/lajf_podcast/
FB: https://www.facebook.com/lajfpodcast