Oficiálny podcast Slovenského zväzu ľadového hokeja. Diskusie s hokejistami, funkcionármi, odborníkmi na aktuálne témy a dianie v slovenskom hokeji. Ak sa chcete našich hostí niečo opýtať, sledujte sociálne siete HockeySlovakia, prostredníctvom ktorých máte túto možnosť! Podcast Slovenského zväzu ľadového hokeja je dostupný vo všetkých obľúbených aplikáciách vrátane Apple, Google, Spotify, Podbean, TuneIn či Stitcher.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 12. 3. 2020 info

Priemerná dĺžka epizódy je 31 minút

Epizódy

episode thumbnail

Tréner R. Petrovický pred Tatranským pohárom 2020

Tréner R. Petrovický pred Tatranským pohárom 2020 by Slovenský zväz ľadového hokeja

Tréner R. Petrovický pred Tatranským pohárom 2020 by Slovenský zväz ľadového hokeja

HockeySlovakia podcast - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . Oficiálny podcast Slovenského zväzu ľadového hokeja. Diskusie s hokejistami, funkcionármi, odborníkmi na aktuálne témy a dianie v slovenskom hokeji. Ak sa chcete našich hostí niečo opýtať, sledujte sociálne siete HockeySlovakia, prostredníctvom ktorých máte túto možnosť! Podcast Slovenského zväzu ľadového hokeja je dostupný vo všetkých obľúbených aplikáciách vrátane Apple, Google, Spotify, Podbean, TuneIn či Stitcher.

HockeySlovakia podcast je zaradený do kategórie Šport.

HockeySlovakia podcast je zaradený do kategórie Šport. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Boris a Brambor, NEHANEBNÍ HOKEJOVÍ BASTARDI, VAR, suSPEAK, Hokejportal - Podcast.