Miluje jedlo a vždy ho miloval. Začiatky s prípravou jedla patria do kuchyne u nich doma a nespokojnosti s jedlom v školskej jedálni. V trinástich rokoch pomáhal v reštaurácii, hodiny strávil aj nad reláciami Jamieho Olivera. Michal Kordoš bol prvým slovenským stážistom v Nome v Kodani – jednej z najlepších reštaurácii sveta, pričom pokračoval v ďalších vychýrených reštauráciách, v Taliansku (Casa Mia), Dánsku (Noma, Gammel Mønt), vo Francúzsku (Le Parc) a na Islande (Dill Restaurant). Momentálne môžete Michalove jedlá ochutnať prostredníctvom konceptu zážitkového varenia u vás doma, prípadne na benefičnej pop-up večeri, ktorú organizuje v predvianočnom období. Viac o ňom nájdete na stránke kordos.sk, ale aj v dnešnom podcaste Doma je doma s Evou Pribylincovou.
Rubriku Doma je doma pripravuje RTVS – Slovenský rozhlas, Rádio Slovensko, SRo1. Každú sobotu po 16. hodine.
powered by