Dominika Hitková pochádza z Martina nad Žitavou, pri Zlatých Moravciach. Vyštudovala umelecké cukrárstvo na Strednej odbornej škole potravinárskej v Nitre. Hneď po maturite chvíľu žila a pracovala v Taliansku, v Grécku a posledných 7 rokov žije vo Viedni, kde pracuje v známej cukrárni K. u K. Hofzuckerbäcker DEMEL.
Práve odtiaľ si kedysi cisárovna Sissi objednávala fialkové cukríky. Celá história cukrárne Demel je staršia ako história Sacher torty. A aj keď dnes už cukráreň patrí veľkej rakúskej reštauračnej a cateringovej spoločnosti, stále zachovávajú meno a výrobky a všetko sa pripravuje ručne. Dominika Hitková je cake dizajnérka, to znamená, že torty navrhuje a zdobí. Prijíma objednávky od zákazníkov, pripravuje návrhy a plánuje celý výrobný postup.
Naposledy pripravovala tortu, ktorá sa otáčala, pred futbalový klub Bayern Mníchov, keď získal šiesty titul po sebe v Bundeslige. Dominika robila tortu aj pre legendárneho Buffona, keď sa lúčil s Juventusom Turín.
Celý článok: