Dnes náš podcast Aktuality Nahlas oslavuje svoje prvé narodeniny. Išlo o prvvý podcast spravodajského webu Aktuality.sk – za rok ste si ho vypočuli viac ako 2 a pol miliónkrát. Náš najúspešnejší mesiac doteraz bol august – keď sme mali 357 tisíc prehratí.

Včera sme spustili aj ďalší – nový denný podcast. Volá sa Ráno nahlas a budete ho môcť počuť každý deň od pol siedmej. Nájdete ho už teraz na našom webe a už čoskoro bude mať aj svoj kanál na Spotify a vo všetkých podcastových aplikáciách. Dnes vám ho výnimočne ponúkame aj vo feede Aktualit Nahlas – no už onedlho ho v aplikáciách nájdete pod názvom Ráno Nahlas a v ďalšom kanáli, kde budete môcť počuť všetko z našej produkcie – pod jednoduchým názvom Podcasty Aktuality.sk.

Dnes vám samozrejme prinesieme aj aktuálny podcast Aktuality Nahlas – ale okrem toho vám teraz ponúkame reprízu našej úplne prvej epizódy – zo 17. septembra 2018 – ktorá je rovnako aktuálna aj dnes – keďže na probléme slovenských vysokých škôl sa za rok nič nezlepšilo.

Príjemné počúvanie.