Mladý šéfkuchár s množstvom originálnych nápadov. Jeho skúsenosti z reštaurácií UFO a Liviano preniesol do moderného bistra Bistronomy v Einparku. Ako šéfkuchár so svojim tímom kuchárov tu tvorí jednoduché,  no jedinečné jedlá so šmrncom, ktoré vedia príjemne prekvapiť každého viac či menej náročného hosťa.

V podcaste sa tiež dozviete:

▶️ Ako odštartovala a kto nakopol Martinovu kuchársku kariéru

▶️ Prečo rád využíva služby vlastného hubára

▶️ Ako v reštaurácii hravo zvládli pandémiu, ktorá ich zasiahla len 2 týždne po jej otvorení

▶️ Aké sú výhody a nevýhody otvorenej kuchyne s intímnou atmosférou

▶️ 7 + 1 extra tip na niekoľko chodové menu z kačky

▶️ Ako spája príjemné s užitočným pracovnými návštevami iných reštaurácií

▶️ Hľuzovky, ďalšie hľuzovky a iné špeciálne hľuzovky…

▶️ O chutnom vyprážanom syre – top klasike v Bistronomy

▶️ Ktorými činnosťami uvoľňuje svoju šéfkuchársku hlavu vo voľnom čase

▶️ Recept na sladké tvarohové gule

„Ako sa hovorí, vždy som chcel variť malé jedlá na veľké taniere. A tieto jedlá si môžete vychutnať aj Vy počas akcií či grilovačiek na parádnej streche s terasou a výhľadom na hrad, ufo a vlastne celú Bratislavu“, pozýva do Bistronomy Martin Miklošík.

CHUTNÝ podcast Vám prináša Milan Zimnýkoval v spolupráci s portálom dobruchut.sk a aktuality.sk