Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je foodbloger ČOJE Bratislava – Daniel Feranec.
V podcaste sa tiež dozviete:
▶ o vzniku Čoje Bratislava
▶ aký bol zlomový moment na ceste
▶ ako využíva copywriting
▶ o jedlách a regionalite
▶ o chutiach
▶ aké sú top jedlá
▶ čo je prémiový streedfood
▶ kam za skvelým jedlom
Založil sa v roku 2015. Spravil instagramový profil a začal tam dávať fotky jedla. Odvtedy sa jedlo v Bratislave veľmi zmenilo. “Dlho bol môj profil akoby pre kamošov. Až sme raz spravili s refresher rebríček burgrov. Ten čo vyhral na druhý deň vypredal ten svoj. Tam sa to zlomilo aj s mojim blogom. Tým, že som povolaním copywriter, tak mám zručnosti práce s textom. Dokážem to teda napísať rýchlo a pútavo”, hovorí Feranec.
Slovensko je podľa neho rozdelené podľa jedla a korešponduje to s regionalitou. Je to dané podmienkami potravín a históriou. “Bavia ma prepojenia jedál a kultúr. Čo už v rámci slovenska, alebo aj v zahraničí”, dodáva Feranec.
Aktuálna doba priniesla to, že kuchári zmenili svoje jedlá. Doba ich donútila a niektorí dokázali vyprodukovať skutočne skvelé veci.