Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je foodbloger ČOJE Bratislava – Daniel Feranec.

V podcaste sa tiež dozviete: 

▶ o vzniku Čoje Bratislava

▶ aký bol zlomový moment na ceste 

▶ ako využíva copywriting

▶ o jedlách a regionalite

▶ o chutiach 

▶ aké sú top jedlá 

▶ čo je prémiový streedfood

▶  kam za skvelým jedlom

Založil sa v roku 2015. Spravil instagramový profil a začal tam dávať fotky jedla. Odvtedy sa jedlo v Bratislave veľmi zmenilo. “Dlho bol môj profil akoby pre kamošov. Až sme raz spravili s refresher rebríček burgrov. Ten čo vyhral na druhý deň vypredal ten svoj. Tam sa to zlomilo aj s mojim blogom. Tým, že som povolaním copywriter, tak mám zručnosti práce s textom. Dokážem to teda napísať rýchlo a pútavo”, hovorí Feranec.

Slovensko je podľa neho rozdelené podľa jedla a korešponduje to s regionalitou. Je to dané podmienkami potravín a históriou.  “Bavia ma prepojenia jedál a kultúr. Čo už v rámci slovenska, alebo aj v zahraničí”, dodáva Feranec.

Aktuálna doba priniesla to, že kuchári zmenili svoje jedlá. Doba ich donútila a niektorí dokázali vyprodukovať skutočne skvelé veci.