Natacha Pacal.
Má rada gastro ruch, taký ten pohyb a energiu, ktorá v kuchyni prúdi. Rada cestuje a s tým súvisí aj jej inšpirácia. Tá je všade okolo nás. Rada diskutuje s ľuďmi a následne skúša, ako im to dopriať.
V podcaste sa tiež dozviete:
▶ o inšpirácii
▶ ako jej pomohla v živote odvaha
▶ aký typ školy jej vyhovuje
▶ čo je na gastre dôležité
▶ o význame vety: “Ku komu sa ideme najesť?”
▶ akú rolu hrá pri pečení dizajn
“Moja odvaha pramení z detstva. Videla som to na mojich blízkych ako vzor. Jednou z vecí, ktoré som odpozorovala, bola aj odvaha. Vďaka tomu som dosiahla mnoho vecí. Išla som si za svojím cieľom a pokojne som otvorila dvere, na ktoré sa iní báli čo i len zaklopať. To mi prinášalo možnosti, ktorých som sa chopila a využila to ako príležitosť” spomína Pacal.
Vďaka relácii Pečie celé Slovensko ľudia uvidia, koľko je za pečením práce. “Verím tomu, že aj toto pomôže či už pekárom, cukrárom, ale aj bežnému človeku, ktorý rád pečie doma. Veľkou inšpiráciou pre mňa je ďalšia vec zo zahraničia. Mentálne nastavenie ľudí, ktorí sa pri dohadovaní pýtajú ku komu ideme jesť, nie kam ideme jesť. Je v tom veľká ľudskosť” zhodnotila Pacal.
CHUTNÝ podcast Vám prináša Milan Zimnýkoval v spolupráci s portálom dobruchut.sk a aktuality.sk