Dobrú chuť je týždenný podcast denníka SME o jedle, jedení, varení aj kulinárstve. Pripravujú ho Tomáš Prokopčák, Adam Valček a Nikola Bajánová a ich hosťami sú osobnosti zo slovenskej gastronomickej scény. V každej epizóde tiež predstavia svoju obľúbenú suroviny a nejaký kuchársky fígel.
Kategórie: Spoločnosť a kultúra
Tento podcast vychádza od 20. 11. 2019
Priemerná dĺžka epizódy je 40 minút
Epizódy
Nagy z Humbuku, Polievkárne a Otta! Na prvom mieste je vždy hosť
Gastronómia má mnoho podôb. Vážené, naleštené reštaurácie s perfektnou prezentáciou a servisom, aj zapadnuté putiky, kde vám dajú niečo domácke….
Gastronómia má mnoho podôb. Vážené, naleštené reštaurácie s perfektnou prezentáciou a servisom, aj zapadnuté putiky, kde vám dajú niečo domácke….
Mandlove: Zo zdravotných problémov mi pomohla láska ku kvalitnému jedlu
Radi maškrtíme. a radi sa o maškrtení rozprávame. Všetky tie zákusky a koláče, torty a tortičky, skrátka ľúbime dezerty a…
Radi maškrtíme. a radi sa o maškrtení rozprávame. Všetky tie zákusky a koláče, torty a tortičky, skrátka ľúbime dezerty a…
Čoje: Pokúšali sa ma podplatiť, neznášam to
Jedlo je vášeň. Alebo by teda aspoň mala byť. A, nuž viete ako to s vášňami chodí: zrazu ani neviete…
Jedlo je vášeň. Alebo by teda aspoň mala byť. A, nuž viete ako to s vášňami chodí: zrazu ani neviete…
Aké sú naše najobľúbenejšie miesta na jedenie
Normálne to vyzerá nejako takto: zavoláme si hosťa, ktorý nám rozpráva, ako sa robí dobrý hamburger, bao žemľa, fish and…
Normálne to vyzerá nejako takto: zavoláme si hosťa, ktorý nám rozpráva, ako sa robí dobrý hamburger, bao žemľa, fish and…
Buchtáreň: Chceli sme čosi naše, tak predávame buchty
O sladkom sa rozprávame veľa a radi. Ale buchty, nuž tie nemusia byť nevyhnutne len sladké. Napokon, cesto a v…
O sladkom sa rozprávame veľa a radi. Ale buchty, nuž tie nemusia byť nevyhnutne len sladké. Napokon, cesto a v…
Slobodné vinárstvo: Nie som fabrika, také víno robiť nechcem
Rozprávať sa o dobrom jedle bez dobrého vína… nuž, to takmer nemá zmysel. Môžete dávať prednosť takému alebo onakému, môžete…
Rozprávať sa o dobrom jedle bez dobrého vína… nuž, to takmer nemá zmysel. Môžete dávať prednosť takému alebo onakému, môžete…
Tacos a burritá, ktoré chutia našim aj Mexičanom. Grizzly Tacos z Bratislavy
Reč už bola o hamburgeroch, hot dogoch, fish and chips, či na Slovensku ešte netradičnejších bao buchtičkách. Street food je však…
Reč už bola o hamburgeroch, hot dogoch, fish and chips, či na Slovensku ešte netradičnejších bao buchtičkách. Street food je však…
Prišiel k nám kňaz a keď to videl, začal sa radšej modliť
Tá vôňa. Zrazu zastavíte, sadnete si, možno zavriete oči a ocitnete sa na chvíľku inde. Tá chuť, keď sa zem…
Tá vôňa. Zrazu zastavíte, sadnete si, možno zavriete oči a ocitnete sa na chvíľku inde. Tá chuť, keď sa zem…
Le Miam: Je to punk, ponúkajú iba drahé a dobré dezerty
Pattisier alebo pastry chef je tradičné miesto v reštaurácií. Dokonca miesto z klasickej brigade de couisine, kuchynskej hierarchie ešte z…
Pattisier alebo pastry chef je tradičné miesto v reštaurácií. Dokonca miesto z klasickej brigade de couisine, kuchynskej hierarchie ešte z…
Dobrú chuť - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí SME.sk. Dobrú chuť je týždenný podcast denníka SME o jedle, jedení, varení aj kulinárstve. Pripravujú ho Tomáš Prokopčák, Adam Valček a Nikola Bajánová a ich hosťami sú osobnosti zo slovenskej gastronomickej scény. V každej epizóde tiež predstavia svoju obľúbenú suroviny a nejaký kuchársky fígel.
Dobrú chuť je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra.
Dobrú chuť je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Rozhovory so Šimonom, Break the Rules podcast s Nikou Vujisić, Ľudskosť, NA GAUČI S NASKLEE | Podcast, CHOĎ DO....