Karol Stýblo pochádza zo siedmych detí a pôvodne si myslel, že by mohol byť psychológom. Nakoniec to skončilo tak, že je zakladateľom úspešnej firmy, ktorá vyrába prémiové čokolády a na konte má niekoľko medzinárodných ocenení. Karol je master chef čokolatierom. Titul „Fino Aroma Master Chef Chocolatier“ znamená, že ľudia, ktorí ho majú, robia výhradne s „fino de aroma“ čokoládou a kakaovými bôbmi z najvyššej kvalitatívnej odrody kakaa. Zároveň sú niečo ako ambasádori, ktorí prešli skúškami v profesijnej oblasti a dohliadajú na to, aby nedošlo k zneužívaniu tohto označenia kakaa.
Ktorú cestu do zahraničia si odplakal a čo má rád na Slovensku? Poďte si vypočuť podcast Doma je doma s Evou Pribylincovou.
Rozhovory Evy Pribylincovej s ľuďmi, ktorí nadobudli životný štýl a pracovný know-how v zahraničí, avšak po čase sa vrátili domov a tu ho aplikujú. Každú sobotu po 16. hodine. Rubriku Doma je doma pripravuje RTVS – Slovenský rozhlas, Rádio Slovensko, SRo1.
powered by