📣 OZNAM: Staňte sa sponzorom tohto podcastu, tu nájdete viac informácií aj štatistiky. Napíšte nám na [email protected].
—
Slovensko má podľa nich na poli gastronómie svetu čo ponúknuť. Hovoria, že kvalita a pestrosť našich gastronomických služieb sa za posledné roky výrazne zvýšili.
Šikovní šéfkuchári a zaujímavé tradičné, ale aj moderné slovenské jedlá nás dokážu dostať na gastronomickú mapu sveta a pomôcť tak turizmu, brandingu a PR našej krajiny – podobne ako to robia športovci či umelci.
Najznámejší slovenskí šéfkuchári a zástupcovia a zástupkyne gastroscény u nás sa spojili a vyzývajú vládu, aby s Michelinom uzavrela spoluprácu.
Sme poslednou krajinou z Vyšehradskej štvorky, ktorá ešte tú česť od známeho bedekra nemala.
To ale samo o sebe nie je dôvod, prečo by sa to malo zmeniť. Takže, ako to celé funguje, ako by sa možno pol miliónová investícia vrátila a čo vieme ponúknuť nám povie hosť tejto časti Ekonómie ľudskou rečou Martin Labanc, ktorý je jedným z navrhovateľov výzvy.
—
Podcast Ekonómia ľudskou rečou moderujú Martin Lindák a Nikola Šuliková Bajánová a prináša ho portál skpodcasty.sk.
Sledujte Ekonómiu ľudskou rečou na YouTube.
Sledujte skpodcasty.sk na Instagrame alebo Facebooku.