Počúvate Espresso on Air: Ranný výber od Forbesu. To najdôležitejšie zo sveta biznisu a ekonomiky.
Dnes s Luciou Okšovou, šéfredaktorkou Forbes Slovensko.
Téma dňa: Výrobca bagiet zo Sládkovičova raketovo rastie. Len málo firiem na Slovensku sa dokázalo okrem tuzemského trhu etablovať aj za hranicami a narásť s tržbami na viac ako 100 miliónov eur. Andrejovi Šmurovi a Róbertovi Megovi sa to s ich firmou na výrobu obložených bagiet Pierre Baguette podarilo.
S predajom bagiet začínali od nuly. Na námestí v Sládkovičove si ešte v roku 2003 prenajali malý stánok, v ktorom svoje produkty predávali. V súčasnosti sú najväčší výrobca bagiet, sendvičov, panini a wrapov na Slovensku, pričom počet zamestnancov atakuje 500 miest.
Viac si prečítate v článku na forbes.sk.
Na dnešnom podcaste spolupracovali aj Tomáš Bakoš a Mirka Pánik.
*Espresso on Air počúvate vďaka podpore nášho partnera, Auto-Impex.