Marek Karaka je šéfkuchárom. Pred pár rokmi so otvoril reštauráciu Alej, na Hurbanovom námestí v Bojniciach – áno aj s výhľadom na ten prekrásny zámok.

Všetko s v reštaurácii vyrábajú sami, z čerstvých surovín. Učí ľudí, hodnotu skutočného jedla, ktoré vás po obede “nezabije” lebo trávite. Počas pandémie si dokázal udržať celý svoj tím. Rozvážali, otvorili okienko aj robili zákazníkom osobných kuchárov, keď im pripravovali, porcovali a mrazili večere.

A už sa môžu pochváliť aj špecialitou, o ktorej všetci rozprávajú, odporúčajú a chodia na ňu ľudia z celého Slovenska. Sú to šišky s karamelom a ovocím.
Aj my sme boli a teda.. choďte aj vy 😊

Marekov príbeh je súčasťou dokumentu Sny, Drina a Pandémia, ktorý predstavuje päť reálnych príbehov, v ktorých sny, vďaka tvrdej drine prežili pandémiu. Za všetkými sme sa boli pozrieť, vyrozprávali nám svoj príbeh a postupne vám ich prinesieme.

Dokument Sny, drina a pandémia si môžeš pozrieť tu: https://www.volkswagenblog.sk/public/snydrinapandemia