S Hemendexom vstávate každé pracovné ráno medzi 6:00 a 9:00 a okrem toho môžete mať Hemendex aj na desiatu! Počas leta pre vás tím rannej šou raz týždenne rozoberá tému, ktorá sa do živého vysielania nezmestila. Extra obsah, ktorý v rádiu počuť nebudete, nájdete iba v podcaste Hemendex na desiatu.

Web podcastu, kontaktný email

Kategórie:

Tento podcast vychádza od 7. 4. 2016 info

Priemerná dĺžka epizódy je 6 minút

Epizódy

episode thumbnail

Chemendex 11: Prečo sa syr dokáže roztopiť?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 10: Má špargľa zápach?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 09: Aký je rozdiel medi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 08: Prečo uvarené cestoviny vyplávajú na hladinu?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 07: Ako fungujú praskajúce lízanky?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 06: Čo robiť, keď po ananáse štípu ústa?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 05: Ako na to, aby rezané kvety vydržali čo najdlhšie?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 04: Ako zachovať zeleninu zelenou?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 03: Ako na to, aby avokádo nezhnedlo?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

episode thumbnail

Chemendex 02: Ako funguje kvások?

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.

Hemendex na desiatu - informácie o podcaste

Za tvorbou podcastu stojí . S Hemendexom vstávate každé pracovné ráno medzi 6:00 a 9:00 a okrem toho môžete mať Hemendex aj na desiatu! Počas leta pre vás tím rannej šou raz týždenne rozoberá tému, ktorá sa do živého vysielania nezmestila. Extra obsah, ktorý v rádiu počuť nebudete, nájdete iba v podcaste Hemendex na desiatu.

Hemendex na desiatu je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra.

Hemendex na desiatu je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Ľudskosť, CHOĎ DO..., Rozhovory so Šimonom, A čo potom?, Break the Rules podcast s Nikou Vujisić.