S Hemendexom vstávate každé pracovné ráno medzi 6:00 a 9:00 a okrem toho môžete mať Hemendex aj na desiatu! Počas leta pre vás tím rannej šou raz týždenne rozoberá tému, ktorá sa do živého vysielania nezmestila. Extra obsah, ktorý v rádiu počuť nebudete, nájdete iba v podcaste Hemendex na desiatu.
Kategórie: Spoločnosť a kultúra
Tento podcast vychádza od 7. 4. 2016
Priemerná dĺžka epizódy je 6 minút
Epizódy
Chemendex 11: Prečo sa syr dokáže roztopiť?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 10: Má špargľa zápach?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 09: Aký je rozdiel medi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 08: Prečo uvarené cestoviny vyplávajú na hladinu?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 07: Ako fungujú praskajúce lízanky?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 06: Čo robiť, keď po ananáse štípu ústa?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 05: Ako na to, aby rezané kvety vydržali čo najdlhšie?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 04: Ako zachovať zeleninu zelenou?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Chemendex 03: Ako na to, aby avokádo nezhnedlo?
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Známa chemička Martina Ribar Hestericová v Hemendexe vysvetľuje každodenné situácie z hľadiska chémie.
Hemendex na desiatu - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí Rádio Expres. S Hemendexom vstávate každé pracovné ráno medzi 6:00 a 9:00 a okrem toho môžete mať Hemendex aj na desiatu! Počas leta pre vás tím rannej šou raz týždenne rozoberá tému, ktorá sa do živého vysielania nezmestila. Extra obsah, ktorý v rádiu počuť nebudete, nájdete iba v podcaste Hemendex na desiatu.
Hemendex na desiatu je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra.
Hemendex na desiatu je zaradený do kategórie Spoločnosť a kultúra. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Ľudskosť, CHOĎ DO..., Rozhovory so Šimonom, A čo potom?, Break the Rules podcast s Nikou Vujisić.