Za pár rokov sa vypracoval medzi najrešpektovanejších foodblogerov na Slovensku. Ak niekto hľadá tipy, kam sa ísť najesť (nielen) v Bratislave, s vysokou pravdepodobnosťou už navštívil jeho instagramový profil @Cojebratislava. Daniel Feranec však stále vníma jedlo najmä ako vášeň a písanie o ňom ako činnosť, pri ktorej si chce uchovať slobodu. Aj preto za všetko v reštauráciách platí a snaží sa neustále objavovať nové miesta.
Nielen o nich, ale napríklad aj o úrovni slovenskej gastrónomie, o histórii našej kuchyne, o vzdelávaní sa v jedle sme s Danielom hovorili v relácii Ide o nás. Jednou z tém bolo aj, prečo podľa neho na Slovensku stále chýba Michelin guide a či sú tu aj reštaurácie, ktoré by mohli povestnú michelinskú hviezdu získať. A celkom v závere sme s Danielom „Čoje“ Ferancom urobili aj našu vlastnú krátku „food“ anketu, s ktorými trhá posledné mesiace rekordy v prehratiach na vlastnom profile.