Šéfkuchár Přemek Forejt je mojím ďalším hosťom v INSP.EAT podcastu. Přema je jeden z najkreatívnejších kuchárov, akých som v živote spoznal. V rozhovore mi prezradil, že je vlastne lenivý človek. Ale snaží sa vymýšľať si čo najviac vecí, aby lenivý nebol. Prečo už nechce získať Michelinskú hviezdu? Aká je jeho tajná zbraň? Aké sú jeho obľúbené (nielen kuchárske) knihy? A čo bolo najťžšie rozhodnutie v jeho živote? Na záver som Přemkovi položil aj desať bonusových otázok, ktoré nájdete na INSP.EAT podcaste (Spotify, Apple Podcasts alebo pod článkom). A ešte sa musím priznať s jednou vecou: posledné diely si dávam záležať hlavne na zvuku, požičiavam si profi mikrofóny. A to som spravil aj teraz. Všetko sme tip-top nastavili a odskúšali, no ako idiot som zabudol stlačiť RECORD… Takže zvuk máme len z kamery. A čo čert nechcel, za oknami sa občas objavili robotníci, ktorých na profi mikrofónoch počuť nebolo. No na kamere áno. Ospravedlňujem sa za tento fuckup, ktorý človek spraví v živote väčšinou len raz. Verím, že vám to vynahradí obsah rozhovoru. Knihy, ktoré spomíname v rozhovore: Quay: Food Inspired by Nature – Peter Gilmore The Flavor Bible – Andrew Dornenburg and Karen A. Page Reštaurácie:The Jane Antwerp (Sergio Herman), […]

The post INSP.EAT - Přemek Forejt: “Vždycky je kam se posouvat." first appeared on Tino Forbidden | OtherThanOthers | INSP.EAT.