Hosť podcastu: IVETA HENZELYOVÁ, bylinkárka a liečiteľka
Rozoberáme knihu Zjedz ma!, ktorú tentoraz napísala spolu s dcérou Auréliou Prasličkovou. Ako je rozdelená a čo ponúka? Aké sú tam typy receptov? Ako vycítiť, keď na mňa rastliny volajú - zjedz ma. Čo jesť na konci leta a pred jeseňou, aby sme sa na chladnejšie, ponurejšie počasie prichystali? Čo všetko sa dá fermentovať a prečo je to také prospešné? Ako sa pripravuje fermentovaná limonáda? Aký je presný postup? Ako sa pripravujú fermentované citróny, ako chutia ak akým jedlám sa najviac hodia? Dávame aj recept na skvelý indický dhal z červenej šošovice – prečo je tento druh taký obľúbený a čím je prospešný? A ako chutia bylinkové mafiny? Iveta robí aj rôzne semináre a prednášky po tom, ako sa jedlom liečiť...čo ľudí najviac zaujíma? Iveta knihu napísala s dcérou Auréliou Prasličkovou – v čom jej pomáhala, ako prispela? Pár slov o knihe pridá aj Aurélia.powered by