Epizódy

Strukoviny v našej kuchyni (17.5.2025 10:39)
Kedy ste naposledy jedli strukoviny? Obvykle ich nájdeme ako súčasť polievok, poznáme rôzne prívarky… ale sú aj vďačnou prílohou. Alebo…
Kedy ste naposledy jedli strukoviny? Obvykle ich nájdeme ako súčasť polievok, poznáme rôzne prívarky… ale sú aj vďačnou prílohou. Alebo…

Chovateľ hydiny Štefan Henžel (Nevoľné) (10.5.2025 10:39)
Nachádza krásu, tam, kde ju možno iní nevnímajú. Je predsedom Slovenského zväzu chovateľov, posudzovateľ na výstavách a sám chová holuby…
Nachádza krásu, tam, kde ju možno iní nevnímajú. Je predsedom Slovenského zväzu chovateľov, posudzovateľ na výstavách a sám chová holuby…

Správna starostlivosť o muškáty (3.5.2025 10:39)
V rubrike Komu sa nelení sa porozprávame o zaujímavých druhoch muškátov a dáme vám aj tipy na správnu starostlivosť o…
V rubrike Komu sa nelení sa porozprávame o zaujímavých druhoch muškátov a dáme vám aj tipy na správnu starostlivosť o…

Rady cukrárky a kuchárov (26.4.2025 10:39)
To – čo je pre niekoho samozrejmé – pre iných môže byť dôležitá informácia. Napr. v kuchyni. Niekto sa v…
To – čo je pre niekoho samozrejmé – pre iných môže byť dôležitá informácia. Napr. v kuchyni. Niekto sa v…

Baránok – sladké pečivo (19.4.2025 10:39)
V Krškanoch sa už tretí rok aktívne pustili do pečenia veľkonočných barančekov. S tímom šikovných dobrovoľníčok sa priamo pri príprave…
V Krškanoch sa už tretí rok aktívne pustili do pečenia veľkonočných barančekov. S tímom šikovných dobrovoľníčok sa priamo pri príprave…

Kompostovanie (12.4.2025 10:47)
Aké sú výhody kompostu a ako správne kompostovať? Aj na tieto otázky nám odpovedala Katarína Trizuliaková z občianskeho združenia Škola…
Aké sú výhody kompostu a ako správne kompostovať? Aj na tieto otázky nám odpovedala Katarína Trizuliaková z občianskeho združenia Škola…

Zdravá príprava mäsa (5.4.2025 10:39)
Mäso a jeho zdravá príprava – teda nielen príprava jahňacieho ale aj hovädzieho, kuracieho mäsa alebo diviny nás bude zaujímať…
Mäso a jeho zdravá príprava – teda nielen príprava jahňacieho ale aj hovädzieho, kuracieho mäsa alebo diviny nás bude zaujímať…

Jedlé kvety (29.3.2025 10:39)
Konzumáciu jedlých kvetov považujú niektorí ľudia za extravaganciu, ktorá patrí do luxusných reštaurácií. V rubrike Komu sa nelení sa dozviete…
Konzumáciu jedlých kvetov považujú niektorí ľudia za extravaganciu, ktorá patrí do luxusných reštaurácií. V rubrike Komu sa nelení sa dozviete…

Smaltovanie, plstenie, košíky z pedigu (22.3.2025 10:39)
Komu sa nelení – tomu sa zelení. Rôzne úžitkové predmety si doma vieme vyrobiť aj sami, nemusíme za to vyhadzovať…
Komu sa nelení – tomu sa zelení. Rôzne úžitkové predmety si doma vieme vyrobiť aj sami, nemusíme za to vyhadzovať…
Komu sa nelení - informácie o podcaste
Za tvorbou podcastu stojí STVR. Každú sobotu predpoludním ponúkame rozhovory s odborníkmi, ktorí prinášajú staré aj nové rady nielen domácim majstrom, ale aj gazdom či gazdinkám, chovateľom či záhradkárom. Reláciu Komu sa nelení pripravuje STVR - Slovenský rozhlas, Rádio Regina Stred, RRS.
Komu sa nelení je zaradený do kategórie Voľný čas.
Komu sa nelení je zaradený do kategórie Voľný čas. Aktuálne najpopulárnješími podcastmi v tomto žánri sú Tridsiatnik, To je vrchol!, GIRLS GONE WILD-CAST, letecký podcast - pozri ja už letím, POVEDZ LOĎ!.