Čo si dá na večeru kuchár, keď po celodennom varení príde domov? Skutočne má reštaurácia uvarených 5 polievok, ktoré ponúka v jedálnom lístku?
Dokážu v reštaurácii spoznať komisára Michelinskej hviezdy, ktorá je puncom kulinárskej kvality? Sú špičkoví kuchári na Slovensku kámoši?
Nielen tieto otázky už dlhšiu dobu zaujímajú Ďura z Hemendexu. Podľa hodnotiteľov Gurmán na Slovensku sa najlepšou tematickou reštauráciou na Slovensku stal Gašperov Mlyn z Batizoviec a jej kuchár Jozef Breza je v TOP 5 kuchárov na Slovensku pre tento rok. A práve kuchár z Gašperovho Mlyna Jozef Breza, sedel s Ďurom v štúdiu a odpovedal a odpovedal a odpovedal.
https://www.expres.sk/kategoria/podcast-dura-z-hemendexu/
powered by