Rozhovor s Jozefom Bardíkom, ktorý po práci v korporátnom svete v oblasti financii a privite equity sa vrátil na Slovensko, založil viacero technologických firiem a investoval aj do gastro sektora – najznámejší je Regal Burger avšak pod hlavičkou skupiny CFG má aj ďalšie značky ako napríklad Poké Bistro, La Garnacha, CuppaJoe, Banh-mi-ba.
ZDROJE
Viac o Jozefovi Bardíkovi: FoodTech Ventures (https://foodtechvc.com) Knihy: Flowers for Algernon (SK-Kvety pre Algernona, CZ-<a href="" target="_blank">Růže pro Algernon) – autor: Daniel Keyes; Elon Musk (geografia) – autor Ashlee Vance www.silnakava.sk, DEKRA DevelopmentPOZNÁMKY Z EPIZÓDY
[01:08] Čo je dôležité k úspechu
Okrem trošky šťastia je potrebná najmä vytrvalosť. Vydržať ťažké časy.[02:38] Príbeh o začiatkoch Regal Burger
„Náhoda“ na festivale[04:30] Prechod na frenšízový systém
Rast v gastre -cesta je frenšízový systém. Spojenie korporátnej podpory a každodennej práce v každej prevádzke Ako vytvoriť frenšízu na Slovensku Uviesť na trh výrobok, ktorý na trhu chýba a nie kopírovať niečo s najlepšou maržou[12:46] Dôležité vedieť
Kvalitný burger ako odmena za športový výkon V kríze, hľadať príležitosť.[18:59] Silná káva na záver
Najhoršia pracovná chvíľa a poučenie z nej Dôležité si odniesť: Keď chceš z niečoho odísť (vzdať sa), pretože to čo robíš ťa neuspokojuje, neodchádzaj s neúspechom. Knižné odporúčania: 1. Flowers for Algernon (SK-Kvety pre Algernona, CZ-Růže pro Algernon) – autor: Daniel Keyes a 2. Elon Musk (geografia) – autor Ashlee Vance Šport: tip – aspoň 10.000 krokov pri telefonovaní Na záver: Ak sa Vám nedarí, odmakajme to, len to nevzdajme a pretaví sa to do niečoho lepšieho.Prihláste sa k odberu Extra Silnej kávy => tu