Tibor Krascsenics pochádza z Dunajskej Stredy. Po gymnáziu študoval na Vysokej škole ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave. Po pracovných skúsenostiach v baroch v Bratislave pracoval aj na Ibize, a potom odišiel do Dubaja. Začiatky boli náročné, ale nakoniec sa z barmana vypracoval na pozíciu bar manažéra. V roku 2015 začal pracovať pre koncept reštaurácií La Petite Maison, ktorý je zameraný na kvalitnú francúzsku kuchyňu v kombinácii s kvalitnými drinkami. Reštaurácie LPM sa nachádzajú po celom svete: Londýn, Dubaj, Miami, Hongkong, Rijád, Abu Dhabi, Limassol (Cyprus), Doha (Katar), Las Vegas, Mykonos. Ide o rodinný štýl stolovania, jedlá sú tradičné a servírované v strede okrúhleho stola, inšpirované francúzskym spôsobom stolovania. Od roku 2020 je Tibor globálnym manažérom pre LPM a zodpovedá za riadenie barov vo všetkých prevádzkach vo svete, otváranie nových a aj tvorbu koktailového menu.
V podcaste Slováci v zahraničí sa rozprávame o Tiborových začiatkoch aj o slimákoch a ich už legendárnom drinku Tomatini, ktorý je podobný martini na báze paradajok.