Pozvanie do novoročnej časti feel-good šou Socky prijal pozvanie taliansky šéfkuchár Andrea Ena. S Leou Daniš sa rozprávali o tom, aké je to začať odznova a preraziť v cudzej krajine. Existujú podľa neho zlé predsavzatia? Ako sa dostal z Talianska do Ružomberka? Čo hovoria Taliani na pizzu hawai a cappuccino popoludní? A aký je jeho kľúč k úspechu? Vypočuj si inšpiratívny rozhovor a dozvieš sa.

00:08 Detstvo: Sardínčan s koreňmi aj zo Sicílie.
02:50 Začiatky: Z Talianska do Ružomberka.
08:15 Prvé dojmy & slovenské vs. talianske Vianoce.
11:32 Zažil na Slovensku kultúrny šok?
15:20 Budoval som od nuly, ak nie z mínusu.
20:09 Zažil šikanu?
24:15 Predsavzatia: Najhoršie je stanoviť si konkrétny deň, treba začať hneď.
26:51 Vedel odjakživa, čo chce robiť?
32:25 Pizza hawai a cappuccino poobede.
37:58 Za čo by pochválil Slovákov?
42:48 Kľúč k úspechu.
49:25 Nový začiatok v cudzej krajine očami psychologičky z IPčka.

Zapni si ‚Socky‘ a zisti, že ani ty v tom nie si sám!
Stay tuned: https://www.instagram.com/socky_sleou_show/