Hosťom rozhovoru je kuchár Matúš Jambor, ktorý ako jediný Slovák pracuje v Londýne v 3-hviezdičkovej michelinskej reštaurácii. Ako sa k tomuto remeslu dostal bývalý triatlonista? Ako jeho kariéra začala v spolupráci s Romanom Paulusom?  Kuchárčina je extrémne náročný biznis. Vyžaduje len najlepších z najlepších a častokrát robíš zadarmo vo svojom voľnom čase. Šéfkuchár musí vidieť, že to chceš a si ochotný makať.  V Londýne pracuje 16 hodín 5x do týždňa a mesačne odpracuje aj 300 hodín mesačne. Prečo je schopný obetovať toľko času? V 3-hviezdičkovej michelinskej reštaurácii ťa menu vyjde na 210 € a na rezerváciu čakáš mesiac. Matúš Jambor chce priniesť Michelinskú hviezdu aj na Slovensko. Aký je jeho plán a v čom sa odlišuje kvalitný kuchár od toho priemerného? To všetko ti prináša Startitup Diskusný Klub.